У РФ повідомили, що виконали завдання «демілітаризації» України

Прес-секретар російського диктатора Дмитро Пєсков заявив, що завдання країни-агресора щодо міфічної «демілітаризації» України нібито вже багато в чому виконане.

Пісків в інтерв’ю RT Arabic, повідомляє пропагандистська агенція ТАРС.

«Справді, Україна була сильно мілітаризована на момент початку СВО (спеціальної військової операції, як у РФ називають війну проти України – ред.). І, як учора сказав [президент Росії Володимир] Путін, одним із завдань була демілітаризація України.

Фактично це завдання багато в чому виконано. Дедалі менше своєї зброї Україна використовує. І все більше вона використовує системи озброєнь, які їй постачають країни Заходу», — сказав він.

Пєсков також заявив, що країни НАТО під керівництвом США нібито дедалі більше «влазять» у «конфлікт», тобто на захист України від загарбницької війни РФ.

«Країни Заходу, а саме Північноатлантичного альянсу під керівництвом того ж Вашингтона, все більше прямо і опосередковано влазять у цей конфлікт. Вони втручаються в цей конфлікт і стають стороною конфлікту. Звичайно ж, це призводить до того, що конфлікт затягується за часом. Це призводить до того, що ситуація в Європі стає більш напруженою, непередбачуваною. І, звичайно, це зобов’язує Росію до того, щоб вживати більш рішучих заходів для забезпечення безпеки людей на Донбасі та безпеки РФ», — повідомив він.

Джерело

Читать ещё:  Порошенко не исключает, что может быть представление в КС относительно отмены закона об антикоррупционном суде

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *