Бігуни з Південноукраїнської АЕС підтримали благодійний захід у Києві

Учасники з міста-супутника Південноукраїнської АЕС (ПАЕС) прийняли участь у Київському півмарафоні Незламності, який відбувся 30 квітня у столиці. У благодійному заході взяли участь 2139 спортсменів з різних куточків країни, включаючи чотирьох представників клубу любителів бігу «ПУЛЬС» з Южноукраїнська.

Представники енергетичного комплексу успішно подолали дистанцію 21 км. Працівник електроцеху Вячеслав Оголенко входить до десятки найкращих, зайнявши 10 місце. Інженерка відділу охорони здоров’я ПАЕС Альона Кислиця посіла 3 місце серед жінок в віковій категорії від 50 до 59 років. Володимир Васьков з електроцеху прибув на фініш на 14 місці у віковій категорії від 40 до 49 років. Мешканка міста атомників Тетяна Чебан здобула 18 місце серед жінок від 30 до 39 років на дистанції 10 км.

Київський півмарафон є щорічним забігом, який проводиться у столиці України з 2011 року і об’єднує спортсменів з усієї країни. Цього року захід відбувся на території столичного комплексу ВДНГ на 431-й день від початку повномасштабної війни. Прихильники бігу вийшли на старти дистанцій 21, 10 та 5 км, щоб продемонструвати свою єдність та зібрати кошти на вузлові турнікети для медичного батальйону «Госпітальєри». Українці довели свою неймовірність

Читать ещё:  На Паралимпиаде-2020 Украина завоевала 50 медалей

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *