У Миколаєві невідомий кинув гранату на паркування: двоє людей отримали осколкові поранення

28 квітня ввечері на вулиці 8 Березня у Миколаєві сталася подія, в результаті якої двоє людей отримали поранення осколками.

Про це повідомляє кореспондент «Новин-N» з місця події.

За словами свідків події, все сталося так. Легковий автомобіль «Жигулі» був припаркований на вулиці 8 Березня, біля будинку № 22 на проспекті Центральному. Водій здійснював дрібний ремонт автомобіля, поруч стояла жінка. Несподівано до них підійшов невідомий у камуфляжному одязі і вимагав гроші. Чоловік відмовився давати йому гроші, тоді невідомий витягнув з кишені гранату (передбачувано РГД-5), вийняв кільце і кинув гранату в жінку, яка стояла поруч з автомобілем. Відбулася вибух.

В результаті події жінка та злочинець, який кинув гранату, отримали поранення осколками. Обох потерпілих відвезла «швидка» на місце події.

Крім людей постраждав і один автомобіль — це не ті «Жигулі», до яких підійшов злочинець, а стояв поруч SsangYong Rexton. В результаті вибуху автомобіль отримав осколкові пошкодження, у результаті яких розбито заднє скло і дзеркала.

На місці події працює слідчо-оперативна група Центрального відділу поліції, для керівництва на місце прибув заступник начальника Миколаївського районного управління поліції підполковник Василь Федір.

Читать ещё:  В Южноукраїнську, поліція, затримала місцеву мешканку

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *