Вагнеровці скаржаться, що повністю відрізані від постачання боєприпасів

Бойовики з російської ПВК Вагнер звернулися до Міноборони РФ та попросили боєприпаси для танків, гаубиць та мінометів. Відео, на якому «вагнерівці» скаржаться, що «цілком відрізані від постачання боєприпасів», з’явилося в мережі в четвер, 16 лютого.

«Ми впевнені, що десь на складах боєприпаси є, і ми їх гостро потребуємо. Ми будемо вкрай вдячні, якщо ви зробите нам сприяння, допоможете нам і поставите ці боєприпаси… Ми відберемо за вас, зробимо цю роботу. Допоможіть нам з боєприпасами», — кажуть бойовики на камеру.

Пізніше господар ПВК Євген Пригожин заявив, що поговорив із кадировським командиром Апті Алаудіновим, і той нібито пообіцяв «вагнерівцям» міни та снаряди. Пригожин стверджує, що бойовики «безоплатно» отримають від «кадировців» лише 128 хв та 40 снарядів.

Нагадаємо, наприкінці грудня, ще до конфлікту з міністерством оборони Росії, вагнерівці оприлюднили відео, на якому в образливому тоні вимагали у начальника генштабу РФ снаряди, при цьому зверталися до нього зі словами «Ти п*дор і чорт еб*ний!»

Джерело

Читать ещё:  У МОЗ озвучили зарплати українських лікарів та медсестер

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *