Українців, які мешкають за кордоном, закликають вимагати важку зброю для ЗСУ

Українців, які проживають за кордоном, закликають виходити на мітинги на День Незалежності, вимагаючи від союзників та партнерів України постачання важкого озброєння для ЗСУ. Проект Ukrainian Witness, ініційований засновником фонду «Повернись живим» Віталієм Дейнегою, опублікував список запланованих акцій у США.

«Виходьте 24 серпня на вулиці своїх міст і вимагайте постачання важкої зброї для України», «Без цього ми не зупинимо агресора – тільки з автоматами далеко не зайдемо, а нам ще багато чого звільняти», – кажуть військові у відеозверненні.

Проукраїнських активістів закликають долучитись до масштабних подій за межами України.

23 серпня українській діаспорі пропонують взяти участь в акції – запалити свічку на заході сонця на згадку про тих, хто відстоює незалежність України, і поширити це в соцмережах.

У Техасі така акція пройде у місті Остін, локація – Texas State Capitol. Час – 19:00 години. У місті Сан-Антоніо проукраїнським активістам пропонують запалити свічки на заході сонця у вікнах власних будинків. Аналогічну акцію пропонується провести у себе вдома мешканцям штату Массачусетс у місті Бостон.

24 серпня у Нью-Йорку на локації Seep Meadow, Central Park о 17:30 відбудеться розгортання найбільшого прапора України.

У штаті Техас у місті Остін на локації Texas State Capitol вдень об 11:00 буде ралі на підтримку України.

У Сан-Антоніо (Техас) у THE ROCK BOX (1223 E Houston St, San Antonio, TX 78205) о 19:00 годині виступить український гурт Скай.

У штаті Массачусетс планується підняти прапор над мерією Бостона, хода центральною вулицею Бостона та створити живий ланцюг навколо головного парку. Акція розпочнеться о 12 годині дня, локація – Boston City Hall Plaza, Boston, MA.

У місті Салем (Массачусетс) о 10 годині ранку піднімуть прапор України на головній площі.

Читать ещё:  Українців попередили про фейки щодо підвищення радіації у Хмельницькій області

Джерело

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *