Южноукраїнськ. ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!

Останнім часом усіх нас засмучує факт зростання тарифів на комунальні послуги. Це не може залишати нас байдужими і щоразу змушує задуматися над тим, як прожити так, щоб на все необхідне вистачило і не стати боржником по сплаті за комунальні послуги.

У такому випадку держава надає субсидії і пільги.

Южноукраїнська влада осторонь не залишилася. Прийнято рішення про надання матеріальної допомоги малозахищеним громадянам Южноукраїнської міської територіальної громади у зв’язку з підвищенням тарифів на комунальні послуги, які затверджуються виконавчим комітетом Южноукраїнської міської ради (рішення МВК  № 110 від 21.04.2021).

Ви можете звернутися до комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади» (далі – територіальний центр)  і будете мати право на щомісячну матеріальну допомогу:

  • якщо у Вашої родини дохід менший за 3350,2 грн. на кожного члена сім’ї щомісяця;
  • якщо Ви і члени Вашої родини не маєте пільг на комунальні послуги чи не отримуєте субсидії;
  • якщо Ви і члени Вашої родини не маєте у власності більше, ніж  1 житлове приміщення;
  • якщо Ви або члени Вашої сім’ї працездатного віку працюєте, навчаєтеся або зареєстровані у центрі зайнятості, чи доглядаєте за дітьми до досягнення ними трирічного віку, за дітьми, що потребують догляду протягом часу, визначеного у медичному висновку лікувально-консультаційної комісії, чи доглядаєте за особою з інвалідністю І групи та дитиною з інвалідністю.

Вам варто звернутися до територіального центру і скористатися правом на отримання матеріальної допомоги.

Додаткову інформацію Ви можете отримати за телефонами 5-55-37, 5-44-54 або 0689451900.

Джерело

Читать ещё:  Южноукраїнськ - ВРУЧЕННЯ ОРДЕРІВ ТА КЛЮЧІВ ВІД КВАРТИР УЧАСНИКАМ АТО

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *