Южноукраїнська — Дорогі жителі Южноукраїнської МТГ.

Дорогі жителі Южноукраїнської МТГ.

З обіду було дуже багато інформації щодо оперативної ситуації у Вознесенському районі. Була оголошена повітряна тривога по району, відбулися певні бойові дії.

Звертаємо увагу: задача виконкому — координувати дії саме мирного населення. Оборонці міста підпорядковуються очільникам територіальної оборони, військовим, накази вони отримують саме від своїх командирів.
Оповіщення щодо ситуації в місті відбувається через гучномовці та через радіо хвилю — 102,4. Інформація на цих двох джерелах транслюється одночасно.

Багато хто намагається приносити їжу на блокпости. Це небезпечно! Харчуванням захисників займаються волонтери, які організовано готують та привозять оборонцям продукти.
З приводу продуктів харчування в місті. Міська влада контролює це питання, тримає зв’язок з керуючими великих магазинів, сприяє швидкому проходженню транспорту з продуктами через блокпости. Також вже створюється запас продуктів на майбутнє.

Було поставлено питання конкретно щодо молочної продукції. Сьогодні вони є у магазинах “Апельсин”, “Калина”, “М’ясо-маркет”, “Копійка”, “Добрий кошик”, “Ліза”. Нам пообіцяли, що завтра буде постачання продуктів в інші магазини, якщо цьому нічого не завадить.

Міський голова Валерій Онуфрієнко.

Читать ещё:  Это чудо случилось в Южноукраинске "Жаль орешки в кадр не влезли" - Олександр Надьожа. Видео.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *