Семенова відправили у СІЗО. Постраждалого хлопця похоронять сьогодні. Подробиці вбивства

Арбузинський районний суд 18 жовтня у повній мірі задовольнив клопотання про обрання запобіжного заходу для Євгена Семенова. Підозрюваного у вбивстві відправили в Миколаївський СІЗО без права внесення застави. Вбитого хлопця з села Семенівка поховають сьогодні, 19 жовтня.

Про страшний та безглуздий інцидент розповіли родичі дівчини постраждалого Євгена Грудки. Це сталося біля сільського магазину. Двадцятип’ятирічний Євген прийшов туди зі своїми друзями. Хлопець не вживав алкоголь, тому що наступного дня збирався їхати на своєму авто в Миколаїв.

Євген пив каву. З магазину вискочив молодик і штовхнув хлопця. Напій пролився на одяг. Євген зробив зауваження, за що отримав удар ножем у груди. Після скоєного зловмисник вскочив у машину та поїхав. Постраждалий дійшов самостійно до автівки та впав на коліна.

Присутні одразу визвали швидку допомогу, але вирішили не чекати та на власному авто повезли Євгена назустріч. Дорогою хлопець помер у дівчини свого друга на колінах.

Євген Грудка після строкової служби в армії підписав контракт та став військовослужбовцем. Хлопець проживав у Миколаєві разом зі своєю дівчиною Яною. Вони планували одружитися. Односельці характеризують Женю, як добру та порядну людину.

Джерело

Читать ещё:  Южноукраїнськ - УВАГА!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *