Велосипедисти Южно-Українського енергокомплексу підкорили чергову велотрасу

Велолюбителі Южно-Українського енергокомплексу не залишились осторонь ще однієї спортивної події та стали призерами третього культурно-спортивного фестивалю «Янівські вихідні». Змагання в його рамках проходили з 19 по 21 червня у селі Іванів, що на Вінниччині.

У рамках фестивалю відбулась справжня гравійна гонка або Gravel Race під назвою «Курна дорога». Кожен учасник міг обрати одну з двох дистанцій: 150 км або 75 км без жодних обмежень щодо типу велосипеда.  Ці змагання були суцільним випробуванням на витривалість та вмінням володіти велосипедом. Вони єднали  собі мінімум асфальту та дивовижні краєвиди Поділля, куряву польових доріг, що біжать за обрій, і шалену швидкість.

Загалом було розіграно по 5 медалей у п’яти категоріях, серед призерів — і  працівники ВП ЮУАЕС. В категорії 35+ на 75 км золоту медаль отримав Віталій Рожок (енергоремонтний підрозділ), подолавши дистанцію за 2 год 24 хв і 30 с.  Андрій Антонюк  (апарат управління) посів п’яте місце з часом 2 год 41 хв 58 с. Ігор Кириленко  (електроцех) посів  восьме місце з часом 2 год 44 хв 18 с.

Своїми враженнями про змагання поділився переможець у віковій категорії «Чоловіки 35+» Віталій Рожок: «Участь у гравійній гонці на Вінниччині ми з Ігорем беремо вже  вдруге, а для Андрія це було вперше. Гравійна гонка – це перегони на витривалість, де маршрут пролягає мальовничими місцями, переважно польовими, лісовими та сільськими дорогами з різноманітним покриттям і невеликим набором висоти. Одна з умов проходження траси — це мінімальна розмітка, проходиш трасу за допомогою GPX. Декілька разів звернув не туди, але це не стало мені на заваді. Загалом гонкою, атмосферою і результатом я задоволений».

Нагадуємо, що 9 жовтня відбудеться веломарафон «GardEnergyRide» у м.Южноукраїнськ.

Джерело

Читать ещё:  Южноукраїнськ. ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ ГЕРОЮ...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *