Южноукраїнські атомники — помічники Святого Миколая

У Палаці культури ВП ЮУАЕС 29 грудня відбувся фінал благодійної акції «Здійсни мрію». Напередодні Нового року вихованці Центру соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради отримали довгоочікувані подарунки.  Про них вони розповіли у листах до Святого Миколая, які традиційно пишуть на адресу чарівника. У здійснені дитячих бажань не перший рік поспіль допомагають працівники Южно-Української АЕС.

Цього року колектив Южно-Української АЕС згуртувався задля виконання бажань 37 дітей віком від 3 до 18 років. З моменту оголошення акції було зібрано 27 тисяч 480 гривень. Їх направили на придбання дитячих речей, взуття, солодощів та подарунків. «Насправді, усі бажання прості. У маленьких це ляльки, м`які іграшки, машинки та літакиУ більш дорослих – навушники, наручні годинники, косметика, приладдя з догляду за собою. У деяких випадках ми навіть збільшували подарунки і ще щось докладали, настільки скромними були дитячі замовлення. Було лише одне нездійсненне бажання. Хлопчина просив у чарівника гарний зір. Однак, ця мрія потребує часу та спеціального обстеження. Тому будемо вести перемовини з чарівником», — поділилися представниці профактиву Южно-Української АЕС Олена Бистрова, Ельвіра Кушнір та Наталя Серебряна. Активісти кажуть, під час проведення акції відгукуються не лише працівники енергокомплексу. Підприємці також йдуть назустріч і роблять знижки.

За традицією, врученню подарунків передувала розважальна програма із запаленням вогнів на ялинці, конкурсами, танцями та піснями. За новорічним дійством та радісними дитячими обличчями спостерігали генеральний директор енергокомплексу Володимир Лісніченко та голова профспілки ВП ЮУАЕС Сергій Снітков. Керівники зізналися: виконувати доручення новорічного чарівника — то велика честь. «Більш приємної місії складно і уявити. Однак, я не один. У ролі чарівників виступає увесь колектив нашого підприємства, адже що може бути краще за можливість подарувати цим дітям трохи радості та посмішок.  Хотілося б, щоб усі вони були у новому році здоровими та щасливими. Нехай збуваються всі їхні бажання», – сказав В.Лісніченко.

Читать ещё:  Южноукраїнськ - Звернулися до центральних органів влади

«Ви знаєте, я щороку повторюю: треба подивитися в очі цим дітям. У такі моменти я згадую власне дитинство, як сам розповідав на вухо Діду Морозу про свої заповітні бажання, а батьки підслуховували. Коли знаходив під ялинкою те, про що мріяв, то дійсно вірив у казку. Саме це ми усім колективом робимо для вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Ми даруємо їм казку», — підкреслив С.Снітков.

На момент вручення подарунків троє дітлахів вже повернулися додому. Однак, за словами дорослих, подарунки обов’язково наздоженуть адресатів. Що стосується безпосередніх учасників казкового дійства, то їх свято завершилося солодким столом з величезним тортом.

«Ми разом зробили велику справу. Враховуючи різні життєві обставини дітей, часто у їхніх оченятах можна помітити краплинки суму. Колектив Южно-Української АЕС подарував нашим підопічним не лише позитивні емоції. Ви дали їм надію, яка допоможе пройти і подолати ті життєві обставини, які склалися у них нині. Ми щиро раді, що маємо таких друзів», — підсумувала директор ЦСПРД Ярослава Мельник.

Працівники Южно-Української АЕС не обійшли увагою і підопічних з Рацинської та Березківської шкіл-інтернатів. Туди також передали необхідні речі та новорічні подарунки.

Источник

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *