Шановні мешканці міста Южноукраїнськ! — полковник поліції Андрій Третьяк

Нагадую вам, що згідно з постановою Кабінету Міністрів України № 641, 19 грудня набувають чинності нові обмеження щодо посилення протиепідемічних заходів на всій території України.

Відповідно до статті 1 Закону України «Про Національну поліцію України» поліція – це центральний орган виконавчої влади, який служить суспільству шляхом забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку. Діяльність поліції спрямовується та координується Кабінетом Міністрів України через Міністра внутрішніх справ України згідно із законом.

У зв’язку з веденням урядом країни карантинних заходів та обмежень, затверджених вищевказаною постановою КМУ, співробітники Южноукраїнського відділення поліції в рамках своїх повноважень та закону здійснюють перевірки закладів торгівлі, сфери обслуговування населення, ринків, транспортних засобів громадського користування, що здійснюють пасажирські перевезення щодо дотримання ними протиепідемічних заходів та встановлених обмежень.

Перш за все, з громадянами проводиться роз’яснювальна робота, щодо дотримання норм карантину, та якщо вони систематично і відверто ігнорують закон, тоді відносно них приймається рішення про притягнення до відповідальності.

Дивлячись на те, як швидко поширюється серед населення інфекція COVID-19, заразитись на яку може будь-хто, прошу вас дотримуватись протиепідемічних заходів: носіння масок, дотримання дистанції при спілкуванні, уникати відвідування розважальних закладів, за можливості обмежити особисте спілкування зі знайомими, замінивши його на телефонні розмови, а також дотримуватись особистої гігієни.

Звертаюсь до свідомості кожного мешканця міста ставитись з розумінням до роботи місцевих правоохоронців, які подовжують нести службу у посиленому варіанті щодо дотримання законності та правопорядку на території обслуговування. Бережіть своє життя, своїх рідних та тих, хто знаходиться поруч. Адже лише разом, спільними зусиллями та дисциплінованістю ми зможемо подолати цю пандемію.

З повагою,
Начальник Южноукраїнського відділення поліції
полковник поліції Андрій Третьяк

Читать ещё:  На сьогодні ухвалено рішення нічого не відбудовувати, - мер Миколаєва про відновлення міста

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *