Южноукраїнськ — ЗМАГАННЯ З ВОЛЕЙБОЛУ. Фото.

9 та 10 березня 2019 року відбулися  в селі Мигія відбулися змагання з волейболу серед дівчат 2006 року народження  та молодших, в яких приймали участь команди дівчат з міст Первомайська, Южноукраїнська, селищ Врадіївка, Арбузинка та сіл Мигія та Кінецьпіль.

Збірна команда  дівчат   комунального закладу «Южноукраїнська  дитячо — юнацька спортивна  школа» посіла V місце, залишивши позаду команду з  Арбузинки.

Наше життя — це рух, де все змінюється, розвивається, рухається. Саме для нашого руху кращим засобом вважається постійне прагнення змагатися та отримувати перемогу над нашим суперником.

Южноукраїнськ — ЗМАГАННЯ З ВОЛЕЙБОЛУ. Фото.  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/43952 Южноукраїнськ — ЗМАГАННЯ З ВОЛЕЙБОЛУ. Фото.  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/43952 Южноукраїнськ — ЗМАГАННЯ З ВОЛЕЙБОЛУ. Фото.  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/43952 Южноукраїнськ — ЗМАГАННЯ З ВОЛЕЙБОЛУ. Фото.  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/43952 Южноукраїнськ — ЗМАГАННЯ З ВОЛЕЙБОЛУ. Фото.  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/43952

Бажаємо тренерам — викладачам з волейболу

Самойленко Андрія Андрійовича,

Самойленко Наталію Сергіївну

та  їх  вихованцям перемог в майбутньому.

 

Джерело

Читать ещё:  Южноукраїнськ - 9 ЛИСТОПАДА ВІДБУВСЯ 5-ИЙ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТУРНІР З ГРЕКО-РИМСЬКОЇ БОРОТЬБИ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *