Страшний нещасний випадок: палили сміття – спалили дитину

Традиційно з приходом весни українські села і містечка затягуються густим білим димом, адже господарі (переважно – мешканці приватного сектору) виходять наводити лад на подвір’ях та городах, спалюючи суху траву, сміття та гілляки, які накопилися за зиму…

Між тим рятувальники неодноразово попереджають про те, що небезпечно випалювати суху траву та сміття на присадибних ділянках, розводити відкритий вогонь поруч із господарчими будівлями, а також залишати недопалки та сірники на сухій трав’янистій підстилці, однак громадян це не зупиняє. Що, на жаль, часто призводить до фатальних наслідків.

Моторошна трагедія сталася 11 квітня цього року у Вінницькій області, де в с. Михайлівка Ямпільського району на території одного з приватних домогосподарств під час спалювання сміття загинула однорічна дитина. За попередніми даними, 21-річна мати залишила дитину у візочку поблизу багаття. Коляска покотилася з пагорба у багаття. Від отриманих опіків дівчинка загинула на місці події. Обставини події з’ясовуються працівниками Нацполіції – повідомляє ГУ ДСНС України у Вінницькій області.

Читать ещё:  Он вернулся. Техосмотр в Украине 2018: требования, стоимость, штрафы

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *