Южноукраїнськ. ЛАСКАВО ПРОСИМО ДО ОНОВЛЕНОГО ВІДДІЛЕННЯ!

Після тривалої перерви, причиною якої було виконання ремонтних робіт відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади» 03.07.2023 гостинно відчиняє свої двері для мешканців Южноукраїнської міської територіальної громади. Саме для покращення умов перебування підопічних у відділенні був проведений частковий ремонт коридору за кошти спеціального рахунку комунального закладу. На цей рахунок надходять кошти за надання соціальних послуг. Також проведений косметичний ремонт двох кімнат.

Як завжди, комунальний заклад та працівники відділення докладають максимум зусиль, щоб відпочивальники почували себе у нас затишно і комфортно.

Після закінчення ремонту, в період підготовки відділення до заїздів, фахівці надавали платні разові послуги з 19.06.2023. За цей час 10 осіб отримали 151 послугу.

Нагадуємо мешканцям Южноукраїнської міської територіальної громади, що у відділенні можна як відпочивати та оздоровлюватись протягом п’ятнадцяти робочих днів, так і отримувати платні разові послуги.

Для запису та більш детальної інформації звертайтесь за телефонами: (05136) 5-90-37 або 0688979419.

Джерело

Читать ещё:  Южноукраїнськ - В очікуванні новорічного дива. Телебачення ЮУАЕС

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *