Російські мільярдери і їхні вілли на французькому узбережжі: де живуть найбагатші люди Росії?

На Лазурному узбережжі Франції було виявлено декілька десятків особняків, квартир та земельних ділянок, які належать російським олігархам, співакам та пропагандистам, які мають сумнозвісну репутацію.

У матеріалі Української правди згадується про особняки, пов’язані з такими багатіями, як Фархад Ахмедов, Андрій Мельниченко, брати Ротенберги, брати Саркісови, Олександр Пономаренко, Мусса Бажаєв, Віктор Рашніков, Андрій Козицин та Іван Стешинський, який є близьким до Алішера Усманова.

» Вілла «Еліна» в містечку Вільфранш-сюр-Мер неподалік Ніцци записана на фірму дружини Івана Стрешинського, який є топ-менеджером і «правою рукою» російського олігарха Алішера Усманова», — розповіли журналісти .

Згідно з матеріалом Української правди, родина російського мільярдера Фархада Ахмедова має власну віллу на Кап-Ферра — одному з найдріжчих районів на французькому узбережжі. Будинок у Франції зареєстрований на ім’я колишньої дружини та дітей мільярдера, яких санкції не стосуються.

Брати Ротенберги також володіють кількома нерухомістю на французькому узбережжі, зокрема віллою Шошана в Сен-Жан-Кап-Ферра, яка належить Аркадію Ротенбергу — одному з близьких друзів та гаманців президента Росії Володимира Путіна. У французьких реєстрах зазначено, що адреса брата Аркадія Бориса та його дружини знаходиться в центрі Монако, але реєстри самого князівства закриті, тому не можна підтвердити наявність житла там. Третя вілла належить Борису Ротенбергу та знаходиться між Монако та Ніццею у місті Ез.

Читать ещё:  Польша в сентябре начнет строить забор на границе с Украиной

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *