У Міноборони розповіли про створення «броньованого кулака»

Україні необхідно отримати зброю як радянського зразка, так і системи західного виробництва.

Про це повідомив міністр оборони Олексій Резніков на своїй Facebook-сторінці в суботу, 15 квітня.

Так, він мав зустрічі з міністром оборони Греції Нікосом Панайотопулусом, міністром оборони Кіпру Міхалісом Георгалласом, міністром оборони Іспанії Маргаритою Роблес, міністром оборони Румунії Ангелом Тілваром та їхніми командами.

«Мета незмінна – зброя та інші форми підтримки, які зміцнюють сили оборони України. Наші пріоритети відомі: захист неба, створення «броньованого кулака», забезпечення боєприпасами. Працюємо з різних треків. Нас цікавлять як платформи радянського зразка, особливо ракети та снаряди до них, адже ця зброя негайно виявляється на полі бою, так і системи західного виробництва, які забезпечують якісні переваги», — розповів урядовець.

Голова Міноборони пояснив, що на зустрічах йшлося про залучення допомоги, програми навчання українських воїнів та виробництво.

«Такі візити та зустрічі на політичному рівні – дуже корисні, адже не лише допомагають підтримувати високу загальну динаміку, а й сприяють швидкому вирішенню багатьох практичних питань, для чого у дистанційному режимі знадобилися б тижні часу», — підсумував Резніков.

Джерело

Читать ещё:  Южноукраїнськ - РЕЗУЛЬТАТИ МІСЬКОГО ФОТОКОНКУРСУ ДЛЯ ДІТЕЙ З ФУНКЦІОНАЛЬНИМИ ОБМЕЖЕННЯМИ «ЗУПИНИСЬ МИТЬ ТИ ЧАРІВНА»

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *