Южноукраїнськ. Герої не вмирають. Телебачення ПАЕС.

Наша мирна громада знову відчула скорботу, біль і смуток. 11 січня Южноукраїнськ попрощався з загиблим героєм – нашим земляком Русланом Брагарем. Він народився і виріс у місті енергетиків, навчався в Южноукраїнському ліцеї №2 (раніше – ЗОШ №2).

Хлопець закінчив фаховий коледж Херсонської морської академії. За прикладом батька, Ігоря Васильовича, ще до початку повномасштабного вторгнення російської федерації пішов на військову службу.

Руслан Брагар був старшим навідником 1-го мінометного взводу 2-ої мінометної батареї військової частини А 3137. Воїн-захисник загинув при виконанні бойового завдання в Запорізькій області в районі населеного пункту Гуляйполе 3 січня 2023 року. Він натрапив на мінно-вибухове загородження та отримав несумісні з життям травми.

Церемонія прощання з Русланом Брагарем відбулася з усіма військовими почестями. Люди проводжали його в останню путь на колінах. Мужній воїн боровся за мир на українській землі, за спокій та безпеку родини. Він назавжди залишиться в пам’яті всіх, хто знав його, любив і шанував, справжнім героєм.

Читать ещё:  Об’єднані заради Перемоги. Телебачення ПАЕС.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *