Миколаївців запрошують нарядити «ялинку незламних» своїми новорічними іграшками

Миколаївцям пропонують відсвяткувати День Святого Миколая біля імпровізованої ялинки, що з’явилася у Каштановому сквері, та прикрасити її своїми іграшками напередодні Нового року.

Ролики з відповідними запрошеннями розмістили на своїх сторінках мер Миколаєва Олександр Сєнкевич та начальник міського управління культури Юрій Любаров.

– Ми не планували встановлювати новорічну ялинку цього року, – сказав Олександр Сенкевич. — Але після того, як пам’ятник Святому Миколаю ми обклали мішками з піском, сама композиція підказала нам, що її можна використовувати як новорічну ялинку цього року. Найближчим часом на ній з’явиться верхівка, яка доповнить композицію і справді надасть їй вигляду ялинки, і починаючи з понеділка, 19 грудня, ми чекаємо на всіх миколаївців, які будуть приносити свої іграшки, писати на них побажання, або якісь слогани, та вішати їх на ялинку.

За порадою мера, бажано, щоб вони не були паперовими, оскільки вологе повітря та сніг їх швидко зіпсує. А якщо вони будуть скляні чи пластикові, то висітимуть на цій ялинці ще дуже довго.

– Першу іграшку я вже повісив, і на ній написав «Слава ЗСУ». Тому що на цих хлопців у нас сьогодні одна надія, щоб ця війна закінчилася швидше і ми повернулися до звичного життя — того, яке ми не цінували, але зараз уже почали цінувати, і до наших новорічних ялинок та свят, — сказав міський голова.

А начальник міського управління Юрій Любаров запросив миколаївців прийти до цієї ялинки вже 19 грудня, бо це День Святого Миколая (який, як відомо, вважається покровителем міста корабелів).

– Запрошуємо всіх 19 грудня до нашої «ялинки незламних», яка знаходиться у Каштановому сквері – ялинки з душею Святого Миколая. Запрошуємо прийти та розмістити на цій ялинці будь-яку новорічну іграшку з побажаннями від себе, побажаннями про те, що ви хочете бачити наступного року, побажаннями своїй родині, миколаївцям та всім українцям, – сказав Юрій Любаров.

Як повідомлялося, роботи зі створення захисного поясу навколо пам’ятника Святому Миколаю в Каштановому сквері було розпочато 19 вересня. Його обклали мішками з піском і накрили брезентом.

Читать ещё:  Южноукраїнськ - ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ МІСТА!

Пізніше конструкція, що вийшла, була перетворена в імпровізовану ялинку.

Джерело

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *