На шанувальницю Путіна, яка «перевзулась» після звільнення Куп’янська, чекає суд

Мешканка Куп’янська Харківської області, яка в інтерв’ю вихваляла окупантів, а після деокупації «перевзулась», загрожує до 8 років за ґратами.

Про це повідомили у прес-службі Харківської обласної прокуратури.

До суду направлено обвинувальний акт щодо 35-річної жінки за фактом поширення матеріалів, у яких міститься виправдання, визнання правомірною, заперечення збройної агресії РФ проти України з використанням засобів масової інформації.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від п’яти до восьми років із конфіскацією майна або без такої.

Нагадаємо, прихильниця Росії живе у селищі Куп’янськ-Вузловій та під час окупації підтримувала дії країни-агресора. Наприкінці травня вона дала інтерв’ю російському телеканалу «Зірка», в якому розповіла, що підтримує російську армію і з її приходом почала почуватися безпекою. Також жінка розповіла російським журналістам про те, як її дитину задавили із цією українською мовою.

Нагадаємо, нещодавно прокуратура повідомила про підозру директору ліцею у Куп’янському районі за фактом провадження діяльності, спрямованої на впровадження стандартів утворення держави-агресора.

Джерело

Читать ещё:  Победителем конкурса профмастерства в ЦТАИ ОП ЮУАЭС стал Руслан Добровский

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *