Южноукраїнськ. ДО УВАГИ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ!

На сьогоднішній день через агресію Російської Федерації, окупацію територій України та ведення активних бойових дій на її території близько чотирьох тисяч осіб знайшли прихисток у Южноукраїнській міській територіальній громаді.

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради з метою підтримки внутрішньо переміщених осіб (ВПО) проводить роботу з надання гуманітарної допомоги.

У вересні 2022 року від Миколаївської обласної військової адміністрації надійшла гуманітарна допомога у вигляді продуктових наборів, яка складається з: борошна пшеничного, пластівців суміш 7-ми видів зернових, крупи пшеничної, макаронних виробів, олії рафінованої, консервів м’ясних (свинина тушкована), консервів рибних (сардини), цукру, молока пастеризованого, молока згущеного, печива, чаю.

398 таких наборів було розподілено серед сімей ВПО в першу чергу для осіб, які жодного разу ще не отримували допомогу, перевага надається особам з окупованих територій та з територій, де ведуться активні бойові дії.

Отримуючи гуманітарну допомогу, внутрішньо переміщені особи висловлюють свою вдячність за підтримку у скрутному становищі, в яке вони потрапили.

Робота в даному напрямку продовжується.

Джерело

Читать ещё:  Графік роботи консультативної поліклініки з 12.09.2022 р. по 16.09.2022 р.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *