Британським солдатам сказали готуватися до війни проти РФ, — Mirror

Британських військових закликали готуватися до відправки в Україну на війну проти Росії. Військовослужбовці мають бути готові до «будь-якого можливого сценарію» і їм варто обговорити це питання зі своїми рідними.

Про це в неділю, 21 серпня, пише британський таблоїд  Mirror  з посиланням на уорент-офіцера Пола Карні та генерала Річарда Данната.

«Я хочу, щоб ми всі перевірили, що фізично готові до бойових дій. А ще важливо, щоб ми готували близьких та сім’ї, яким у нашу відсутність найчастіше доводиться найважча роль. Я прошу, щоб ви обговорили з ними потенційне розгортання зараз. Переконайтеся , що ваші близькі отримують підтримку, якої вони потребують. Це життєво важливо, тому що ми не зможемо викластися на 100%, якщо турбуватимемося про своїх рідних», — зазначив Карні.

Думку Карні підтримав і британський генерал Річард Даннатт, назвавши його розумним.

«Це не означає, що армія ось-ось вирушить на Україну, але обов’язком будь-якої армії у мирний час є підготовка до війни у ​​всіх аспектах життя. Цілком розумно, що британські солдати реалістично дивляться на те, що може статися», — наголосив Даннатт.

Джерело

Читать ещё:  Макрон заявил, что страны Запада договорились не предоставлять Украине определенные виды оружия

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *