Окупанти мали часткові успіхи на Авдіївському напрямі, — Генштаб

У середу, 17 серпня, росіяни мали часткові успіхи на Авдіївському напрямку та у напрямку Новомихайлівки у Запорізькій області. На всіх інших напрямках ворог зазнав невдачі.

Про це повідомляється у вечірньому зведенні Генштабу.

На Харківському напрямку ворог здійснював обстріл з танків, ствольної та реактивної артилерії. Противник спробував прорвати оборону ЗСУ військ у напрямах населених пунктів Леб’яже та Базаліївка, успіху не мав, відійшов.

На Слов’янському напрямі ворог намагався просунутися у напрямках Новомитрівки та Мазанівки, успіху не було, відійшов.

На Краматорському напрямку штурмовими діями безуспішно намагався покращити тактичне становище у напрямку населеного пункту Веселе.

На Бахмутському напрямку українські воїни придушили всі спроби ворога покращити тактичне становище підрозділів у районах населених пунктів Білогорівка, Соледар, Бахмутське, Кодема, Зайцеве та Майорськ.

На Авдіївському напрямку ворог має частковий успіх у напрямку до населеного пункту Досвідне.

На Новопавлівському та Запорізькому напрямках окупанти задіяли танки та різнокаліберну артилерію для вогневої поразки. Також була задіяна авіація та БПЛА. Загарбники зробили безуспішну спробу просунутися у напрямку Шевченківського та мають частковий успіх у напрямку Новомихайлівки.

На Південнобузькому напрямку противник продовжує зосереджувати зусилля на утриманні зайнятих позицій та недопущення створення Силами оборони сприятливих умов переходу в контрнаступ. Застосуванням наявних вогневих засобів намагається завдати максимальних втрат підрозділам ЗСУ вздовж лінії зіткнення. Завдав авіаційних ударів недалеко від Білогірки, Лозового, Білого Колодязя та Посад-Покровського.

Ворог намагався покращити тактичне становище у напрямі Білогірки. Воїни ЗСУ повністю поламали плани загарбників та відкинули на колишні позиції.

Джерело

Читать ещё:  Втрати РФ перевищили 199 тисяч людей, - Генштаб

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *