Відновилися змагання 32-ї Спартакіади ЮООП

Після півторамісячної карантинної перерви відновилися змагання Спартакіади-2021 Южноукраїнської об’єднаної організації профспілок – відбулись змагання чергових видів спорту з легкої атлетики, армспорту та волейболу серед жінок.

У програмі змагань з легкої атлетики пройшли забіги на дистанції 1500 м серед жінок і 3000 м серед чоловіків. У особистій першості в трьох вікових групах першими фінішували Віра Власюк (Рада ветеранів), Альона Кислиця (апарат управління (АУП) ЮУАЕС), Ганна Арнаго (Державний пожежно-рятувальний загін (ДПРЗ)) серед жінок та Віктор Ляблін, Олександр Волков, Єгор Петренко (всі АУП) серед чоловіків. Відповідно в командному заліку бігуни команди АУП здобули чемпіонський кубок, друге місце у команди Ради ветеранів, третє завоювали спортсмени цеху теплової автоматики та вимірювань (ЦТАВ).

У турнірі з волейболу перемогла команда автотранспортного господарства (АТГ), другою була команда ДПРЗ, третій результат у енергоремонтного підрозділу (ЕРП).

У змаганнях з армспорту в п’яти вагових категоріях особисті перемоги здобули Вадим Постельняк (ЦТАВ), Денис Пигида (служба контролю металу + служба головного метролога (СКМ+СГМ)), Сергій Захарченко (реакторний цех №1 (РЦ-1)), Єгор Петренко (АУП) і Сергій Баранецький (РЦ-1). Командний залік виграли рукоборці команди АУП, на другому місці – АТГ і на третьому — об’єднана команда СКМ та СГМ.

Після 9-ти проведених видів спорту з 17-ти запланованих лідирують команди АУП, ЕРП, АТГ і ЦТАВ.

Чергові змагання Спартакіади з велоспорту та спортивного орієнтування заплановано на початок червня.

Джерело

Читать ещё:  Допомога захисникам України. Телебачення ПАЕС.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *