З Днем народження — Южноукраїнськ. Ігор ПОЛОВИЧ, генеральний директор ВП «Южно-Українська АЕС»

Шановні южноукраїнці!
Прийміть найщиріші вітання з Днем народження нашого міста!
35 років тому — 2 квітня 1987 року — Указом Президії Верховної Ради УРСР новому населеному пункту, зведеному будівельниками Южно-Української атомної електростанції поряд з смт Костянтинівка, присвоєно статус міста та названо Южноукраїнськом.
Южноукраїнськ — особливе місто, яке належить до переліку привабливих і визначних населених пунктів України. Він поєднує в собі сучасність, затишок і властивий лише йому колорит.
Уся історія міста нерозривно пов’язана з Південноукраїнським енергетичним комплексом. ВП ЮУАЕС посідає чільне місце в соціально-економічному розвитку міста: питома вага енергокомплексу в загальному обсязі міського промислового виробництва складає понад 90%.
Завдяки стабільному функціонуванню нашого підприємства, гостинності городян і чудовому природному ландшафту, Южноукраїнськ по праву заслужив титул міста, що стійко розвивається і є культурним, патріотичним, а по завершенні війни обов’язково стане ще й туристичним центром нашого регіону.
Кожен з городян цінує Южноукраїнськ і прагне зробити його майбутнє щасливим. Особливого значення це прагнення набуває сьогодні, коли ворожі війська намагаються захопити українські міста та обстрілюють мирне населення. Коли український народ, нехтуючи власним життям, дає відсіч російським окупантам. Коли бойовий дух людей такий, що ворог приречений на поразку. Тому що справжніми господарями свого міста є люди, котрі там живуть. Ми, южноукраїнці, також не стоїмо осторонь і готові відважно захищати наші домівки.
Від щирого серця бажаємо всім нам миру. Нехай життя кожної сім’ї скоріше наповниться душевним теплом і радістю! Бажаємо впевненості в завтрашньому дні та процвітання нашому місту!
Від імені колективу
ВП «Южно-Українська АЕС» Ігор ПОЛОВИЧ, генеральний директор
Читать ещё:  Южноукраїнськ. ГЕРОЮ ВАДИМУ ДМИТРИКУ НАЗАВЖДИ 27 РОКІВ…

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *