Южноукраїнськ — Відбувся Міжнародний турнір з сумо «КУБОК ЛЮБАРТА». Наші на п’єдесталі пошани

21 та 22 лютого 2021 року у місті Луцьк відбувся Міжнародний турнір з сумо «КУБОК ЛЮБАРТА» серед чоловіків та жінок, в якому прийняли участь і вихованці комунального закладу «Южноукраїнська дитячо — юнацька спортивна школа».
Южноукраїнські сумоїсти Хлюстін Анатолій та Адилханян Карина привезли у рідне місто перемогу, виборовши дві золотих медалі.
Також у місті Луцьк з 23 по 25 лютого 2021 року відбувся чемпіонат України з сумо серед дорослих, молоді до 23 років, молоді до 21 року.
Серед дорослих у своїх вагових категоріях перші місця посіли Хлюстін Анатолій (85 кг) та Адилханян Карина (73 кг).
У віковій категорії серед молоді до 23 років Шкепаст Марк і Бистров Аскольд посіли ІІ місця, у Адилханян Карини – ІІІ місце.
У віковій категорії до 21 року І місце у Адилханян Карини, ІІ місце у Котюжинського Ростислава, ІІІ місце у Максимова Семена.
Вітаємо тренера – викладача Тімашкова Юрія Миколайовича та спортсменів із здобутими перемогами та бажаємо їм і в подальшому отримувати перемоги на всеукраїнському і міжнародному рівнях!
Южноукраїнськ - Відбувся Міжнародний турнір з сумо «КУБОК ЛЮБАРТА». Наші на п'єдесталі пошани
Южноукраїнськ - Відбувся Міжнародний турнір з сумо «КУБОК ЛЮБАРТА». Наші на п'єдесталі пошани
Читать ещё:  СОБЫТИЯ ЮЖНОУКРАИНСКОЙ НЕДЕЛИ (новости города за 16 июля -15 августа по официальным и не только источникам)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *