Южноукраїнськ — 18 лютого 2021 року пішов з життя Астахов Георгій Павлович

18 лютого 2021 року пішов з життя Астахов Георгій Павлович – людина щирої душі, відкритого та доброго серця, талановита і шанована.
Випускник Суворовського училища, Шимкенського музичного училища, Далекосхідного вищого командного училища м. Благовещенська, військовий диригент, багато років присвятив військовій справі на Камчатці, в Одесі, Миколаєві, у Німеччині.
Трудову діяльність продовжив у м. Южноукраїнську керівником духового оркестру, а з 1987-го став засновником і керівником народного хору «Ветеран» ПК «Енергетик» ВП ЮУАЕС.
Енергійним, натхненним, творчим керівником і талановитим диригентом знали його колеги та прихильники. Він завжди згуртовував навколо себе однодумців, створював особливу атмосферу творчого пошуку.
Багато сил та енергії Георгій Павлович присвятив зростанню професійної майстерності хорового колективу, зміцненню бойового духу його учасників. Завдяки його наполегливості, невичерпній енергії, оптимізму та невтомній праці хор «Ветеран» ставав неодноразовим Лауреатом Всеукраїнських конкурсів та фестивалів, проводив велику роботу з патріотичного виховання молодого покоління, продовжував історичні традиції рідного краю.
У ці скорботні дні колектив Южно-Українського енергокомплексу висловлює співчуття близьким і рідним. Світлий, добрий спомин про Георгія Павловича назавжди залишиться в серцях всіх, хто його знав, любив і поважав.
Вічна та світла йому пам’ять.
Читать ещё:  Южноукраїнськ - ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ПАМ'ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОКОСТУ - АФІША

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *