Відбулася звітна конференція Організації молоді за 2020 рік

8 лютого у ВП «Южно-Українська АЕС» відбулась звітна конференція Організації молоді первинної профспілкової організації (ОМ ППО) підприємства за 2020 рік. Активісти підбили підсумки роботи та визначились з планами на поточний рік.

Наразі у ВП ЮУАЕС працюють 1674 атомники віком до 35 років. Це майже чверть колективу підприємства. Цьогоріч на конференцїї їх представляли 48 делегатів. За словами голови молодіжної організації Михайла Костюченка, у 2020 році доводилось пристосовуватися до нових реалій, що створила пандемія, та попри цей челендж, більшість планів реалізувати вдалося.

За традицією на майданчику відбулися конкурси професійної майстерності й наукових доповідей. На жаль, через карантинні обмеження, фінали конкурсів, які мали б пройти на базі ВП РАЕС у Вараші та Києві відповідно, були скасовані.

За підтримки Українського ядерного товариства було видано збірку наукових доповідей молодих фахівців ВП ЮУАЕС, в якій представлені 13 робіт переможців. Збірки передали бібліотекам Южноукраїнської ОТГ, до технічної бібліотеки підприємства і профільних вишів.

Молодим активістам вдалось провести низку спортивних заходів: змагання з більярду, пляжного волейболу, спортивного орієнтування і пейнтболу. Вперше відбулися змагання з кіберспорту, а Спартакіаду Організації молоді Атомпрофспілки довелось скасувати.

Організація молоді продовжує брати активну участь у соціальних заходах, що проводяться під егідою профспілкового комітету. Під шефством ОМ перебуває центр соціально-психологічної реабілітації дітей міста Южноукраїнськ. Минулого року було закуплено гірлянди на ялинку та штори-ролети у дитячі спальні, іграшки до Дня Святого Миколая і проведено традиційний турнір з шашок.

У вересні представники молодіжної організації взяли участь у Форумі Атомпрофспілки та у Всеукраїнській акції протесту «СТОП трудовому рабству», яка відбулась 20 січня у Києві.

Члени організації визнали, що попри нові виклики рік видався достатньо насиченим і результат роботи одностайно було визнано задовільним. На завершення конференції молоді профспілчани затвердили план роботи на поточний рік, але з правом на корегування радою організації молоді. Бо які сюрпризи готує пандемія – невідомо.

Читать ещё:  Кабмин уволил Геращенко с должности замглавы МВД

За життям організації молоді та за результатами її роботи завжди можна слідкувати на офіційних сторінках ОМ у Фейсбук та Інстаграм:

https://www.facebook.com/omsunpp

https://www.instagram.com/om_sunpp/?igshid=15drms3cdmx2s&fbclid=IwAR33_7aRDbU7Ry-z-mij7So0QuH_X1tVuzCbQNKW1ItRc1WdBWZElCUwR5g

Джерело

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *