ВІДКРИТТЯ ВІДДІЛЕННЯ НЕФРОЛОГІЇ ТА ДІАЛІЗУ НА БАЗІ КНП«ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ БАГАТОПРОФІЛЬНОЇ ЛІКАРНІ»

В м. Южноукраїнськ Миколаївської області 9 лютого 2021 року відбулося відкриття відділення нефрології та діалізу на базі КНП «Южноукраїнської міської багатопрофільної лікарні». За адресою м. Южноукраїнськ, вул. Паркова 3В, 3 поверх.

Ввідділення оснащене 5 сучасними апаратами Fresenius Medical Care 5008 S та необхідною системою водоочищення Aqua B plus для  приготування води діалізної якості. У відділенні знаходиться 2 діалізні зали та ізолятор.

Відділення нефрології та діалізу створене для надання послуги амбулаторного апаратного гемодіалізу для пацієнтів з хронічною хворобою нирок IV –V ст. та  хронічною нирковою недостатністю. Гемодіаліз – це застосування апарату «штучна нирка» для позаниркового очищення організму від азотистих шлаків та зайвої рідини. Лікування дає можливість продовжити життя хворим, значній частині з них повернути працездатність. Протягом останнього десятиліття спостерігається значне збільшення розповсюдження та захворюваності хвороб нирок. Переважно це стосується хронічного пієлонефриту, гломерулонефриту, інфекцій сечових шляхів та вторинних нефропатій (особливо тих, які обумовлені цукровим діабетом І, ІІ типів та гіпертонічною хворобою).

Медичний персонал відділення пройшов відповідне навчання в обласному центрі нефрології і діалізу, та професійно підготовленим приступає до надання послуг пацієнтам.

Звертаємо увагу, що послугою можуть скористатися не лише жителі міста, а й пацієнти з інших районів Миколаївської області.

Пацієнти, які мають хронічну хворобу нирок IV –V ст. та хронічну ниркову недостатність, можуть звертатися до завідуючої відділення – лікаря-нефролога – Сергієнко Анастасії Олександрівни.

Контактний телефон відділення – (051-36) 4-63-03.

Режим роботи: понеділок – п’ятниця з 8.00 до 16.00.

Читать ещё:  Трое украинцев создали «вечные» блокноты и карандаши (видео)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *