Працівник ВП ЮУАЕС став призером VI фотоконкурсу Організації молоді Атомпрофспілки

Працівник ЦТАВ ВП ЮУАЕС Олександр Невмержицький з роботою «1 вересня» виборов I місце в тематичному розділі «Енергія молоді – 20 років ОМА» VI фотоконкурсу Організації молоді Атомпрофспілки.

Від ВП ЮУАЕС в конкурсі взяли участь 10 працівників, які на розсуд журі надали 27 фото робіт. Положенням Фотоконкурсу було передбачено 5 тематичних розділів: «Е=mc2», «Власний вибір»; «Енергія молоді – 20 років ОМА», «Atom – COVID-19», «Заради цього я живу».

Вперше в історії конкурсу до його проведення було залучено соціального партнера Атомпрофспілки — ДП «НАЕК «Енергоатом». Представники ВП ЮУАЕС Дмитро Козлов (ЕЦ), Олександр Невмержицький (ЦТАВ), Алла Невмержицька (СІТ) вразили своїми роботами ДП «НАЕК «Енергоатом», за що отримають цінні подарунки.

Всім учасникам фотоконкурсу організація молоді ВП ЮУАЕС бажає не зупинятись на досягненому, продовжувати вдосконалювати свою майстерність та обов’язково брати участь у заходах Організації молоді Атомпрофспілки та ДП «НАЕК «Енергоатом», гідно представляючи та прославляючи наш підрозділ.

Джерело

Читать ещё:  ПЕРЕЙМЕНУВАННЯ ВУЛИЦЬ: ЩО РОБИТИ ГРОМАДЯНАМ?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *