Добрі чарівники з ЮУАЕС приступають до здійснення мрій

До профспілкового комітету Южно-Української АЕС 10 грудня надійшли листи на ім’я Святого Миколая від вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей м. Южноукраїнськ. Куратори акції приступають до матеріалізації бажань. Вже декілька років колектив ЮУАЕС «допомагає» чарівнику у здійсненні дитячих мрій.

Омріяний подарунок отримає кожна дитина, яка перебуває у комунальному закладі «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей» м. Южноукраїнськ (КЗ ЦСПРД). Про свої мрії діти пишуть у листах Святому Миколаю. І на Новий рік той, хто вірить у казку, отримує бажаний подарунок.

На сьогодні в КЗ ЦСПРД перебуває 35 дітей, чиї сім’ї потрапили у скрутні життєві обставини. Для них дуже важливо відчути турботу про себе, повірити в чудо. Вони вже надіслали  Св. Миколаю листи про свої найзаповітніші бажання. Діти мріють не лише про керовані машинки, ляльки, косметику, а просять у чарівника подарувати наручні годинники, модне взуття і навіть окуляри для зору.

Куратори акції від профспілкового комітету приступили до моніторингу цін і придбання подарунків. Проте, відзначають, що у порівнянні з минулими роками, активність працівників підприємства щодо участі в акції знизилась, особливо зі збору коштів. Тож закликають усіх, хто має бажання подарувати дітям казку, стати співучасником здійснення їхньої мрії, надати фінансову підтримку. На 11 грудня зібрано всього 26 тис. 620 грн.

Акцію зі збору коштів і речей продовжено до 18 грудня. Одяг, взуття, іграшки, як і раніше, приймають протягом робочих днів у ПК «Енергетик» та з 7.00 до 8.00 на прохідних ЦДП і ІЛК ЮУАЕС. Там також встановлено скриньки для пожертв на придбання  подарунків від Св. Миколая. Якщо кошти залишаться, їх спрямують на закупку матеріалів для рукоділля, спортивного інвентаря, взуття та білизни для вихованців Рацинської та Березківської шкіл-інтернатів. Також між усіма закладами розподілять речі, взуття та іграшки, які працівники ВП ЮУАЕС зібрали протягом благодійної акції.

Читать ещё:  Душевная история. Иракец продал почку, чтобы купить жилье своим украинским детям, но жена все испортила

Джерело

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *