Южноукраїнські спортсмени-плавці на п’єдесталі пошани. Фото

Нещодавно, а саме з 12-15 листопада у місті Дніпро проходив чемпіонат України з плавання серед молоді. У змаганнях брали участь і юні южноукраїнські спортсмени-плавці, вихованці ККСС «Олімп», тренер — Тетяна Коломійчук.

Незважаючи на пандемію коронавірусу та відсутність, практично вісім місяців, стартів наші спортсмени показали гарний результат. Анастасія Мартишко (2004р.н.) практично виборола «бронзу» на дистанції 200 м брас.

Южноукраїнські спортсмени-плавці на п'єдесталі пошани. Фото
Анастасія Мартишко

Але, на цьому досягнення наших плавців не закінчуються. Троє южноукраїнців, які входять до складу збірної команди Миколаївської області уввійшли у «Топ-100» найсильніших спортсменів України. Це Полишвайко Данило, Анастасія Мартишко та Роман Шепель. Саме вони будуть захищати честь міста та області на чемпіонаті України з плавання, який відбудеться у Дніпрі з 02 по 06 грудня.

Южноукраїнські спортсмени-плавці на п'єдесталі пошани. Фото
Полишвайко Данило, Анастасія Мартишко та Роман Шепель.

Перед початком таких важливих змагань бажаємо нашим спортсменам та їх тренеру витримки та натхнення, віри в себе та власні сили.

Впевнені, що ви гідно представите наше місто на українській арені, збагачуючи спортивну славу Южноукраїнська. Нехай ваш приклад надихає однолітків, а перемоги та звершення звучать в усьому світі!

Автор Ирина Полишвайко

Читать ещё:  ВІДБУВСЯ КОНЦЕРТ ДИТЯЧОЇ ШКОЛИ МИСТЕЦТВ «ЗИМОВИЙ MIX. ВИКЛАДАЧІ ТА УЧНІ». ФОТО.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *