РОЗПОЧАВ СВОЮ РОБОТУ ДИТЯЧИЙ ПРОГУЛЯНКОВИЙ МАЙДАНЧИК КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЮЖНОУКРАЇНСЬКА ДИТЯЧО — ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА»

1 червня 2018 року розпочав свою роботу дитячий прогулянковий майданчик комунального закладу «Южноукраїнська дитячо — юнацька спортивна школа». В цей святковий день дозвілля дітей відбувалося за насиченою програмою в три етапи.

І етап — лінійка, присвячена міжнародному Дню захисту дітей та відкриттю прогулянкового майданчика, на якій всіх привітала начальник відділу молоді та спорту Шекерська Альона Олександрівна.

Колективом Южноукраїнського міського центру культури та дозвілля з  дітьми було проведено цікаву програму ігор та змагань, за що висловлюємо подяку працівникам центру та директору Сідоренко Альоні Миколаївні. Також  діти дізналися, що протягом всієї зміни кожен з них зможе стати чарівним майстром вподобаної справи, навчиться плавати, робити зарядку, грати в волейбол та футбол, стане «на ти» з ракеткою з настільного тенісу.

Тренери — викладачі Кордолєвський Кирило Валерійович та Зайцева Олена Іванівна познайомили дітей з законами дитячого життя та взаємовідносин у прогулянковому майданчику.

В перший же день учасники прогулянкового майданчика отримали солодкий сюрприз — морозиво від управління молоді, спорту та культури.

ІІ етап — спортивні ігри, естафети, змагання з піонерболу та побудови казкових замків з піску на міському пляжі. Переможці нагороджені грамотами комунального закладу «Южноукраїнська дитячо — юнацька спортивна школа»

ІІІ етап — майстер — клас з виготовлення браслету дружби в міському історичному музеї. Дітям дуже сподобалося плести своїми руками браслети, за що висловлюємо велику подяку науковому співробітнику та директору музею Ірині Миколаївні Полишвайко.

Прогулянковий майданчик КЗ ЮДЮСШ стартував з низького старту!

Дітей чекають таємничі пригоди, незабутні зустрічі і дивовижні випробування.   Адже хто з хлопчаків і дівчаток не мріяв хоч раз піти на екскурсію до річки Південний Буг,  на страусину ферму в селищі Веселинове  або провести пікнік  з друзями на природі?

Читать ещё:  Южноукраїнськ - ПРЕЗЕНТАЦІЯ КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ДЛЯ ГРОМАДСЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЙ МІСТА

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *