Тисячі бюлетенів з «5 запитаннями Президента» знайшли на смітнику

Стоси бюлетенів, схожі на ті, що використовували на всенародному опитуванні українців під час місцевих виборів в Україні, знайшли на смітнику.

Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуці співробітник Інституту держави і права ім. Корецького НАН України, голова ГО «Українська Україна» Андрій Смолій.

Він поширив фото, на якому видно, як стоси перев’язаних бюлетенів з «5 запитаннями» від президента України Володимира Зеленського лежать у приміщенні, схожому на склад для утилізації сміття.

«Зеленському «важлива» ваша думка. Дуже «важливі» 5 запитань. Так важлива, що оцей непотріб просто викинули на смітник», – написав він.

Всенародне опитування президента відбулося у день місцевих виборів 25 жовтня. У бюлетенях українців питали про довічне ув’язнення для корупціонерів, вільну економічну зону на Донбасі, легалізацію медичного канабісу, скорочення кількості народних депутатів до трьохсот та гарантії безпеки для України за Будапештським меморандумом.

В Офісі президента пояснили, що йдеться не про референдум і що жодних юридичних наслідків опитування не матиме. Опитування відбувається у вигляді голосування своєрідними «0бюлетенями» біля виборчих дільниць. Участь у ньому добровільна.

Джерело

Читать ещё:  Абонплата за 28 днiв: проти трьох мобiльних операторiв вiдкрили справи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *