Управління молоді, спорту та культури — «Южноукраїнськ завжди славився тим, що він чистий, сучасний, гарний»

Багато нового, корисного вмісті залежить від нас з вами.
Южноукраїнськ завжди славився тим, що він чистий, сучасний, гарний. Завжди гості міста відмічали, що в Южноукраїнську живуть щирі, привітні, виховані люди. Але ця дійсність змінюється. У чому ж причина?
Останнім часом для благоустрою та краси нашого сучасного молодого міста було зроблено немало виконавчими органами міської ради, підприємцями, кандидатами в депутатами та не байдужими людьми. Сказати, що у місті «нічого не робиться» буде не правдою! Це й нові лавки, гарні вказівники вулиць, сучасні ландшафтні композиції по місту, спроби висадити нові дерева в парках та скверах. А скільки акцій з прибирання міста проведено тільки в цьому році активістами та волонтерами, які намагалися хоч трошки зробити чистішими схили нашого Бугу! Але ж ламати, не будувати!
Нещодавно, управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради зіткнулося з великою проблемою – «безкультур’ям, нахабством та байдужістю» жителів нашого чудового міста. Виникла ідея створити щось нове, цікаве та гарне для наших дітей та підлітків – встановити в парковій зоні спортивно-туристичний комплекс з елементами мотузкового парку. Для того, щоб майданчик був якісним та мав довгий час користування, потрібен певний час для встановлення всіх елементів. Ми думали, що це розуміють всі дорослі та виважені люди, якими є мешканці нашого міста. Але ж на практиці виявилось зовсім не так!
Хочеться звернутися до наших жителів: «Люди! Невже ви не бачите, що майданчик загороджений червоно-білою стрічкою, що там більше десяти об’яв про те, що заходити на територію де ведуться роботи заборонено!? Невже не можна почекати, доки роботи по встановленню будуть завершені!? ».
На сьогоднішній день дійсність така, що поки встановлюються останні елементи комплексу, виконавцями робіт доводиться лагодити те, що вже встановлено! Це якийсь жах! Розхитані стійки, обірвані мотузки і, навіть, здерта свіжа фарба!
А ось і справжня причина занепаду чудового гарного міста – нетерплячі та безвідповідальні люди! Висновок один – наше місто НІКОЛИ не буде знову чистим, гарним і сучасним, поки в ньому живуть «безкультурні, нахабні та байдужі» люди, які завзято та принципово приводять своїх дітей на недобудований об’єкт.
В будь якому випадку, місто розвивається і буде розвиватися:
На «П’ятачку» добудовується куточок зони послуг та відпочинку;
Біля магазину «Фокстрот» з’явився зелений казковий майданчик, який буде розширюватись, поряд буде добудовуватися павільйон морозива та ласощів, а у дворі того ж магазину «Фокстрот» здається в експлуатацію, сучасний європейський туалет;
Нові дитячі майданчики типу новозбудованого, та інші названі локації для зручності та відпочинку будуть додаватись з року в рік.
Дуже просимо вас, бережімо нові надбання міста разом.
Читать ещё:  УПРАВЛІННЯ МОЛОДІ, СПОРТУ ТА КУЛЬТУРИ ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ІНФОРМУЄ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *