Зупинилося серце легендарного гендиректора рівненської “атомки” Володимира Коровкіна

15 жовтня 2020 року не стало ЛЮДИНИ – ЛЕГЕНДИ. На 91 році життя несподівано зупинилося серце Володимира КОРОВКІНА, першого генерального директора Рівненської АЕС, міського голови Кузнецовська, почесного громадянина міста Вараш.

Володимир Олександрович Коровкін – заслужений енергетик України, член Академії інженерних наук, член Правління – голова ветеранської секції громадської організації “Українське ядерне товариство”, авторитетний експерт ВАО АЕС.

“Життя Володимира Олександровича було нерозривно пов’язане з атомною енергетикою України з далекого 1973 року і до сьогодні. Його трудова діяльність – яскравий приклад справжньої вірності обраній справі – процвітанню атомної енергетики та розвитку Рівненської АЕС. Колектив атомників і мешканці міста-супутника знали Володимира Олександровича як справжнього патріота, людину відповідальну, серйозну та виважену, професіонала, який очолював найбільше енергогенеруюче підприємство Рівненської області 30 років, що є безумовним рекордом для атомної енергетики. Колектив Рівненської АЕС глибоко сумує й розділяє біль втрати. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким. Світла пам’ять про нього назавжди залишиться у наших серцях та в історії підприємства і галузі” – йдеться у повідомленні на сайті РАЕС.

Джерело

Читать ещё:  Куркурина и другие: «Наш край» идет на выборы в Николаеве

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *