«КАЛИНОНЬКА» ГОСТИННО ВІДЧИНИЛА ДВЕРІ. Фото

1 червня 2018 року Южноукраїнська загальноосвітня  гостинно зустріла дітей в оздоровчому таборі «Калинонька».

З щирими словами привітання до вихованців звернулася директор  табору Мвйстренко Світлана Іванівна.

Під час привітань слова подяки пролунали на адресу міського голови та депутатів міської ради за підтримку оздоровчого табору «Калинонька» та виділення необхідного фінансового ресурсу на його функціонування.Як і годиться до свята, окрім гарних привітань і побажань, у цей день вихованці отримали солодощі (морозиво) від спонсора  Цоміна Олега Олександровича.

На святковому концерті дітей розважали вихованці естрадного гуртка «Ніка» під керівництвом Сидорченко Наталії Миколаївни  з танцями «В ритмах Африки», «Вечір в Шанхаї» та «Український танок». Запалили радістю обличчя вихованців Кравцова Софія учні 2-А  та 1-Б класів своїми піснями.

Цього року в таборі будуть відпочивати  286  дітей  з різних шкілміста.

Діяльність табору побудована таким чином, щоб кожна дитина мала можливість відпочити після тривалого навчального року, а через різніконкурси, розважальні ігри, спортивні змагання, екскурсії, години  відпочинку та тематичні  заходи проявити себе в різноманітних напрямках.

Бажаємо дітям гарного настрою та веселого відпочинку на всю табірну зміну.

Читать ещё:  На Южно-Український енергокомплекс з робочою поїздкою прибув т.в.о. президента ДП «НАЕК «Енергоатом» Петро Котін. Фото.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *