Колектив ВП ЮУАЕС глибоко сумує з приводу смерті Корольова Володимира В’ячеславовича

Колективи ПК «Енергетик» ВП ЮУАЕС та Южноукраїнської дитячої школи мистецтв глибоко сумують з приводу смерті Корольова Володимира В’ячеславовича – людини щирої душі, відкритого та доброго серця, талановитої і шанованої.

Енергійним та натхненним композитором, відповідальним педагогом та творчим керівником знали його колеги та вихованці. Він завжди згуртовував навколо себе однодумців, створював особливу атмосферу творчого пошуку та духовності.

Присвятивши справі свого життя понад півстоліття, принциповий і послідовний, Володимир В’ячеславович виховав не одне покоління музикантів, які стали гордістю нашого міста, України і продовжили його почесну місію – нести прекрасне в світ.

Випускник Саратовської державної консерваторії з 1984-го року він працював викладачем по класу баяна, був заступником директора з навчальної частини в Южноукраїнській дитячій школі мистецтв.

З 2005-го року став керівником народного інструментального ансамблю «Візерунки» ПК «Енергетик». Протягом багатьох років Володимир В’ячеславович очолював церковний хор Храму Христа Спасителя.

Завдяки наполегливості та невтомній праці, ініціативі та творчому пошуку, музичні колективи під керівництвом
Володимира В’ячеславовича Корольова не раз ставали лауреатами Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів і фестивалів. Його авторські творчі програми були окрасою мистецького життя нашого міста. Його музика ще довго лунатиме в концертних залах та у пам’яті людей.

Найщиріші співчуття висловлюємо з приводу непоправної втрати рідним і близьким. У ці скорботні дні розділяємо невимовний сум і тугу близьких та рідних. Світлий добрий спомин про Володимира В’ячеславовича назавжди залишиться в серцях тих, хто його знав, любив і поважав, кого він навчав, для кого створював…

Вічна та світла йому пам’ять.

Джерело

Читать ещё:  Кулеба: "Черное море будет потеряно так же, как и Азовское"

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *