МПЗ міста може зостатися без поливального водогону.

Через відсутність бажання працювати та вирішувати проблемні питання малоповерхової забудови міста Южноукраїнськ головою правління МПЗ депутатом Курдасовим О., район МПЗ може зостатися без поливального водогону. Про це написала на своїй сторінці фуйсбуку директор депертаменту інфраструктури міського господарства Х.Волчко.


Шановні мешканці малоповерхової забудови! Змушена звернутись до вас в даному вигляді з приводу проблеми поливального водогону. З 21.05.2019 голова Управи Курдасов категорично відмовляється виконати проект для робіт та вирішення проблеми, неодноразово йому на цьому наголошувалось. Оскільки умови та порядок подачі документів та співфінансування приймала міська рада, в тому числі Курдасов ( просто сам не читав, за що голосував). Питання абсолютно не складне і його можна було б вирішити дуже давно. Але пане Курдасов, через Свою «безвідповідальність, нерозуміння, зведення особистих рахунків, поливання брудом та брехнею» страждають ЛЮДИ вже майже рік!!! 
Усі голови ОСББ без проблем декілька років надають підтверджуючі документи до Департаменту для співфінансування, все виконується. По Управі МПЗ Програма абсолютно ідентична. 
Враховуючи важливість даного питання, Департамент вийде за межі своєї компетенції і зробить все для реалізації даного проекту і робіт! Шкода тільки, що ваш голова Курдасов не співпрацює, не сприяє і не виконує тих вимог, за які ж сам голосував.
Читать ещё:  Статистика утверждает, что в Николаевской области в апреле средняя зарплата была 12651 грн

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *