За розбійний напад на чоловіка у Арбузинському районі поліцейські затримали трьох його односельців

До поліції звернувся 59-річний чоловік та повідомив, що в ніч на 27 квітня до будинку проникли невідомі, і застосувавши фізичну, силу заволоділи грошовими коштами. 

Зі слів заявника, один із зловмисників стільцем наніс удар по голові, після чого він втратив свідомість, а вже коли опритомнів, його руки були зв’язані скотчем і у хаті були перевернуті речі та зникли 300 гривень.

Вжитими заходами оперативники Арбузинського відділення поліції встановили особи нападників, ними виявилися 23-річний та двоє 22-річних односельців потерпілого. Один з них зараз перебуває під слідством за вчинення тяжкого злочину, товариші також раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності .

Зловмисники доставленні до відділку поліції, де слідчі затримали їх в порядку ст. 208 КПК України.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 187 КК України «Розбій», що карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Наразі за погодженням із прокуратурою вирішується питання щодо повідомлення розбійникам про підозру у скоєнні злочину та обрання запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції

Миколаївської області

 

Читать ещё:  Мэр Праги отправился работать волонтером в госпиталь, где лечат пациентов с коронавирусом

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *