ПРОЛУНАВ ОСТАННІЙ ДЗВОНИК ДЛЯ ВИПУСКНИКІВ УНІВЕРСИТЕТУ ТРЕТЬОГО ВІКУ КЗ «ТЕРИТОРІАЛЬНИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ (НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ) М.ЮЖНОУКРАЇНСЬКА». Фото.

23 травня пролунав останній дзвоник для випускників університету третього віку комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська», де свої сертифікати про закінчення навчання отримали 25 студентів факультетів «Основи права» і «Літературний та художньо-прикладного мистецтва».

З піднесеним святковим настроєм випускники зібрались в актовому залі департаменту соціальних питань та соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради де для них було представлено відео ролик  про роботу факультетів університету, а саме цікаві подорожі та практичні заняття. Слухачі отримали щирі слова вітань та побажань від директора комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська» Антоніни Мартинко, яка зазначила, що університет третього віку працює в рамках міської комплексної Програми «Турбота» за що висловила подяку керівництву міста, депутатському корпусу, департаменту соціальних питань та соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради,  а також вручила подяки викладачам, які на волонтерських засадах проводили лекції.

Від імені студентів факультету «Літературний та художньо-прикладного мистецтва» зі словами подяки виступила Дихтяренко Є.Й., яка зачитала авторський вірш про емоції які вони пережили під час навчання в університеті. Від факультету «Основи права» з теплими словами звернувся Левченко Л.Ф., який емоційно та щиро подякував усім за організацію навчання, адже пенсіонери відчули себе потрібними, відкрили в собі нові можливості та отримали нові знання.

Після випускного всі студенти на три місяці відправляться на канікули, але вже у вересні багато з них планують повернутися на навчання до університету.

Читать ещё:  В небе над Кубой взорвался и упал метеорит: кадры. Фото, Видео

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *