Т.в.о президента НАЕК «Енергоатом» призначено Петра Котіна

Згідно із розпорядженням Кабінету міністрів України від 29 березня 2020 року № 360-р втратило чинність розпорядження Кабміну від 4 грудня 2019 року № 1195 Про тимчасове покладення виконання обов’язків президента Державного підприємства «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» на Павла Павлишина. Розпорядженням Кабінету міністрів України від 29 березня 2020 року № 361-р тимчасове виконання обов’язків президента ДП «НАЕК «Енергоатом» покладено на Петра Котіна.

«Покласти тимчасово, до призначення в установленому порядку президента Державного підприємства «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом», виконання обов’язків президента зазначеного Підприємства на генерального директора відокремленого підрозділу «Запорізька атомна електростанція» ДП НАЕК «Енергоатом» Котіна Петра Борисовича», — зазначається у розпорядженні Уряду за підписом прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля.

Петро Борисович Котін з 1985 року працював на Запорізькій АЕС, де пройшов усі щаблі оперативного керування, працював у сфері міжнародної діяльності. В дирекції ДП «НАЕК «Енергоатом» очолював блок виробництва і опікувався міжнародними проектами, з 2014 року вів стратегічний для України проект «Енергетичний міст Україна — Європейський союз». Наказом президента НАЕК «Енергоатом» Юрія Недашковського від 27 серпня 2019 року призначений на посаду генерального директора ВП «Запорізька АЕС».

Джерело

Читать ещё:  З колективом про головне. Телебачення ПАЕС.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *