Звернення до колективу ДП «НАЕК «Енергоатом»

Україна разом з багатьма країнами світу впроваджує заходи проти поширення смертельно небезпечної хвороби – коронавірусу СОVID-19. Усвідомлена відповідальність – ось що наразі є найважливішим для кожного громадянина нашої держави. Пам’ятаймо: лише від нашої особистої відповідальності за жорстке дотримання рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров’я та Міністерства охорони здоров’я України щодо мінімізації ризиків поширення коронавірусу, залежить здоров’я та життя наших близьких та колег.

Атомникам ніколи не бракувало відповідальності, адже наша повсякденна праця міцно пов’язана із дотриманням суворих норм ядерної та радіаційної безпеки, без яких неможлива надійна та безпечна експлуатації енергоблоків атомних електростанцій. І за нинішних обставин кожен співробітник Енергоатома має не лише на виробництві, але й у повсякденному житті стверджувати принципи культури безпеки, одним з постулатів якої є вищий пріоритет безпеки.

На колектив Енергоатома лягає велика відповідальність за злагодженість і оперативність у наших рішеннях та діях, які прямо впливають на збереження соціально-економічної стабільності в країні. Від нас, колеги, залежить безпечна робота стратегічних енергетичних об’єктів – атомних електростанцій, стабільне забезпечення електроенергією мільйонів українських громадян, надійне енергопостачання лікарень та інших важливих об’єктів охорони здоров’я та інфраструктури.

Найбільша цінність Компанії – здоров’я та безпека її працівників. Енергоатом вживає усі заходи із запобігання розповсюдженню коронавірусу: посилено санітарно-гігієнічний та дезінфекційний режим виробничих та офісних приміщень, запроваджено моніторинг стану здоров’я працівників, обмежено проведення публічних заходів, здійснення закордонних відряджень та перебування іноземних громадян на промислових майданчиках АЕС тощо.

Колеги, закликаю вас бути особливо обережними щодо власного здоров’я і надзвичайно пильними щодо свого самопочуття. Прошу Вас із відповідальністю та розумінням поставитись до ситуації, по можливості утриматись від відвідування місць масового скупчення людей, обмежити подорожі та уникати контактів з особами, що мають ознаки захворювання.

Читать ещё:  «ПЕРВИНКА» ЮЖНОУКРАЇНСЬКА ОТРИМАЛА НОВЕНЬКУ АВТІВКУ ВІД ЮЖЕНЕРГОБУДА

Уважно ознайомтесь із інформацією про хворобу та рекомендаціями Кабінету міністрів України і Міністерства охорони здоров’я України щодо мінімізації ризиків поширення коронавірусу на інтернет-сторінці: https://covid19.com.ua/.

Переконаний, що злагоджені дії усього багатотисячного колективу Компанії та особиста відповідальність кожного з нас залишатимуться гарантією стабільної роботи атомної галузі та сприятимуть ефективному запобіганню масового розповсюдження коронавірусу в Україні.

Бережіть себе, бережіть своїх рідних!

Звернення до колективу ДП «НАЕК «Енергоатом»  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/75074

Т.в.о. президента ДП «НАЕК «Енергоатом»                               Павло Павлишин

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *