Доросла людина ледве не загинула, діти під крапельницями, всі в лікарнях

Близко 16.00 годин з’їли з дітками сосиски «Смешарики». Через деякий час почало нудити мене та старшого сина 7р., меньший хлопчик 3р. був дуже неспокійний. Старший хлопчик почав жалітися на біль у животі. Дала йому ентеросгель. Нудота в мене посилалась, здавалося, що вся їжа стоїть у шлунку. Молодший син почав блювати. Я його помила і у ванній кімнаті в мене почалось запаморочення. Я зрозуміла , що втрачаю свідомість і лягла на підлогу. Дітки мене кликали і я прокинулась.

Спробувала дійти до дверей, щоб покликати на допомогу і знову почала втрачати свідомість. Лягла на підлогу. Дітки мене знову привели до тями. Старший син знайшов ключ і відкрив двері. Покликав на допомогу дідуся. Допоміг мені дістатися ліжка. Я викликала швидку допомогу.

Примчали родичі і далі розповідатиму з їх слів, тому що все було як у тумані. Приїхала невідкладна допомога достатньо швидко. Діти обоє блювали. В мене був низький тиск 65/30 Лікарі зробили ін’єкцію для підняття тиску.

Діткам уколи для зупинки блювання. Вени «сховалися» і неможливо було попасти,щоб поставити крапельницю.Викликали ще одну лікарську бригаду швидкої допомоги. Коли нарешті вдалося поставити крапельницю і частково ввести ліки, мене на ношах занесли в швидку та помчали двома каретами швидкої допомоги разом з дітьми до лікарень.

Джерело

Читать ещё:  У РФ обманним шляхом мобілізують нові сили для війни в Україні, - Генштаб

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *