Генеральним директором Хмельницької АЕС призначено Андрія Козюру

4 лютого 2020 року керівник ДП «НАЕК «Енергоатом» Павло Павлишин представив колективу Хмельницької АЕС нового генерального директора станції Андрія Козюру. У заході також взяли участь виконавчий директор з персоналу Енергоатома Олександр Остаповець, голова первинної профспілкової організації Компанії Олексій Лич.

У своєму виступі т.в.о. президента Енергоатома зазначив, що Микола Панащенко, який до цього обіймав посаду гендиректора ХАЕС, переведений на посаду головного консультанта президента Компанії на майданчику Хмельницької АЕС. Павло Павлишин висловив Миколі Панащенку подяку за складну п’ятнадцятирічну працю генерального директора, значний особистий вклад в становлення і розвиток Хмельницької АЕС.

Микола Панащенко, в свою чергу, подякував колективу ХАЕС за спільну працю і висловив побажання подальшого розвитку і стабільної роботи підприємства.

Представляючи Андрія Козюру, очільник Енергоатома висловив сподівання на підтримку трудовим коллективом генерального директора і успішну роботу ХАЕС.

Андрій Козюра у своєму виступі подякував за представлення: «Вдячний за довіру. Головне завдання вбачаю в забезпеченні ядерної і радіаційної безпеки ХАЕС, завершенні ремонту енергоблоку №1 станції. Впевнений, що нам все вдасться».

Довідка. Андрій Козюра приступив з 04 лютого 2020 року до виконання обов’язків генерального директора ВП ХАЕС на підставі наказу ДП «НАЕК «Енергоатом» від 03.02.2020 №99-к. До призначення обіймав посаду заступника головного інженера з електрообладнання та систем контролю і управління Рівненської АЕС.

Источник

 

Читать ещё:  Южноукраїнськ - В ККСС "ОЛІМП" ВІДБУВСЯ МIЖНАРОДНИЙ ТУРНІР З БОКСУ. ФОТО.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *