ПРОФОРІЄНТАЦІЯ ДЛЯ ЮЖНОУКРАЇНСЬКИХ ШКОЛЯРІВ

З метою популяризації професій медичної галузі,  Южноукраїнська міська філія Миколаївського ОЦЗ провела професіографічну екскурсію до однієї з приватних медичних клінік міста. Передували цій події ряд заходів, включених до проекту «Професійний мікс», а саме, день відкритих дверей навчального закладу з проведенням тематичних майстер-класів, презентація навчального закладу та ознайомчі семінари для учнів шкіл м. Южноукраїнська. За бажанням учнів та попередньою згодою батьків для відвідування було обрано одну з найбільш відомих місцевих клінік «Добрий доктор». Даний вибір не випадковий, адже в  вищезгаданій клініці працює багато різнопрофільних лікарів та надаються різноманітні послуги.

Під час екскурсії учні познайомилися з обладнанням, яке застосовується для діагностики та лікування хворих, відвідали кабінети дослідження рентгенівських знімків та  УЗД, кабінет косметолога, а також  мали змогу поспостерігати за роботою надсучасного стоматологічного пристрою — 3D-принтера. Також дітям продемонстрували, як стерилізуються медичні інструменти.

Найсміливіші погодились на безкоштовну консультацію лікаря та отримали поради щодо профілактики захворювань ротової порожнини.

За відгуками учнів, враження від екскурсії сприяли розширенню знань про професії та додали впевненості у майбутньому професійному виборі.

Джерело

Читать ещё:  Байден поставил Меркель ультиматум по "Северному потоку – 2": что узнали СМИ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *