Поліцейські розшукали водія автомобілю, який неподалік м. Вознесенськ збив пішохода

Раніше повідомлялося 9 листопада, близько 6:00 перед переїздом у м. Вознесенськ, водій невстановленого автомобілю здійснив  наїзд на чоловіка та зник. Пішохід загинув на місці.

Поліцейські Вознесенського відділу поліції та Управління превентивної діяльності зупинили у м. Вознесенськ автомобіль ВАЗ-21015, який підпадав під орієнтування, а також на транспортному засобі були пошкодження, притаманні автомобілю, який став учасником ДТП. В салоні знаходилися чоловік та жінка з явними ознаками алкогольного сп’яніння.

За показами свідків та відео встановлено, що саме жінка знаходилася за кермом, коли відбувся наїзд на потерпілого.

За результатами освідування вміст алкоголю у крові жінки становив 1,92 проміле. Слідчі затримали 29-річну мешканку м. Веселинове в порядку ст. 208 КПК України.

За погодженням з прокуратурою вирішується питання щодо повідомлення зловмисниці про підозру за вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 296 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобам, що спричинило смерть потерпілого».

Санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Відносно чоловіка буде вирішуватися  питання щодо притягнення його до відповідальності згідно з діючим законодавством. Триває слідство.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області

 

Читать ещё:  В Госпогранслужбе опубликовали новые правила въезда в Украину

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *