Южноукраїнськ — ВШАНОВУЄМО НАШИХ ГЕРОЇВ

Тільки той народ,
який вшановує своїх героїв,
може стати великим.
К. Рокосовський

10 жовтня 2019 року в актовій залі Южноукраїнської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 відбулося урочисте вручення книги «Южноукраїнськ. Хоробрі серця — 2» героями якої є воїни АТО, волонтери, розповіді про яких ввійшли до видання. Дана подія стала можливою завдяки підтримці депутатського корпусу та управління молоді, спорту та культури, які необхідний фінансовий ресурс та надрукували книгу кожному воїну АТО та волонтеру.

Нагадаємо, що книга є продовженням повісті про мужніх, сильних духом, рішучих, відважних. Про людей, у яких є велике бажання — відстояти кожен сантиметр української землі, котрі і сьогодні зі зброєю в руках знаходяться на Сході України. Героїв … Героїв сучасності! Книга про наших земляків, які боронять незалежність та процвітання  України.

На заході були присутні учасники бойових дій в зоні АТО, волонтери, представники  управління молоді спорту та культури, управління освіти, закладів  освіти міста, члени учнівського самоврядування.

До присутніх звернувся автор ідеї створення книги, начальник управління освіти Юрій Михайлович Сінчук. Він висловив слова вдячності воїнам АТО, волонтерам за їхню діяльність, за віру в  Україну та її майбутнє. Напередодні свята Захисників України  Юрій Михайлович побажав  усім миру, добра, благополуччя, здійснення мрій.

З вітальним словом до присутніх звернулася директор Южноукраїнського міського центру культури та дозвілля Сідоренко Альона Миколаївна.

Маємо надію, що молоде покоління  збереже пам’ять про великий подвиг героїв нашого міста.

Пам’ятаємо та вшановуємо героїв разом!

Джерело

Читать ещё:  Южноукраїнськ - КОНКУРС НА ПОСАДУ ДИРЕКТОРА ШКОЛИ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *