В Южноукраїнську пройшли кваліфікаційні навчання «Врятувати життя 2019». Фото

Ні, це не зйомки гостросюжетного бойовика.

У такій емоційній напрузі в Южноукраїнську минулого тиждня пройшли кваліфікаційні навчання «Врятувати життя 2019». ВП ЮУАЕС стала співорганізатором цього заходу.

До участі в рятувальній квест-місії долучились шість команд волонтерів з міста-супутника АЕС, Миколаєва та Донецької області.

Шість локацій, по 10 хвилин на проходження кожної. Це час, за який у реальному житті карета швидкої має приїхати та врятувати життя постраждалих, а учасники мали продемонструвати рівень засвоєних умінь, знань і навичок з надання першої допомоги потерпілим в умовах, максимально наближених до реальних.

На кожній локації були задіяні актори, які за легендою грали родичів чи знайомих потерпілих. Тож рятувальникам доводилось рятувати постраждалих в умовах нервового напруження та трешу.

До суддівства запросили сертифікованих інструкторів з громадської організації «Захист Патріотів», які з 2014 року навчають наданню домедичної допомоги українських військових, пожежників, правоохоронців, волонтерів.

Зі підсумками змагань команди отримали кубки в різних номінаціях: за найкраще проведення сердцево-легеневої реанімації, гарну командну роботу, оперативність, високий рівень підготовки тощо. Усіх волонтерів-рятувальників відзначили сертифікатами про участь у кваліфікаційних змаганнях, а також вручили іміджеву продукцію ВП ЮУАЕС.

Фото

Фото Виктории Любинской

Джерело

Читать ещё:  ПРАВО НА ДОСТРОКОВИЙ ВИХІД НА ПЕНСІЮ ЗА ВІКОМ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *