Южноукраїнськ — 25 ВЕРЕСНЯ БУДЕ ПРАЦЮВАТИ ВИЇЗНА МЕДИКО-ТЕХНІЧНА БРИГАДА МИКОЛАЇВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНОГО ПРОТЕЗНО-ОРТОПЕДИЧНОГО ПІДПРИЄМСТВА З ОБСЛУГОВУВАННЯ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ

25 вересня 2019 року о 9.00 годині в приміщенні департаменту соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради буде працювати виїзна медико-технічна бригада Миколаївського державного експериментального протезно-ортопедичного підприємства з обслуговування осіб з інвалідністю Миколаївської області.

Замовлення від осіб з інвалідністю будуть прийматися на протези кінцівок, ортези, ортопедичне взуття, корсети та бандажі.

Для обслуговування громадян, які перебувають на обліку в протезно-ортопедичному підприємстві, необхідно при собі мати паспорт та заздалегідь видане направлення департаментом соціальних питань та охорони здоров’я. Для отримання направлення потрібно до департаменту подати наступні документи:

1. Заяву про взяття на облік встановленого зразка.

2. Оригінал паспорта та копія паспорта (1,2 сторінка та прописка) — для дорослих, для дітей – свідоцтво про народження та його копія.

3. Оригінал ідентифікаційного коду та його копія.

4. Висновок МСЕК про встановлення інвалідності для осіб з інвалідністю, у разі, коли особа вперше звертається до департаменту або змінюється група і причина інвалідності.

5. Індивідуальну програму реабілітації (для осіб з інвалідністю та дитини з інвалідністю) або висновок ЛКК (для інших осіб, осіб з інвалідністю, група інвалідності яких установлена до 1 січня 2007 року як безстрокова або строк дії якої не закінчився), яка містить показання для забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації.

6. Довідку про реєстрацію з місця проживання для дітей, у тому числі дітей з інвалідністю, віком до 16 років.

7. Посвідчення пенсіонера або отримувача державної соціальної допомоги інвалідам з дитинства або дітям з інвалідністю.

Якщо звертається законний представник особи з інвалідністю, дитини з інвалідністю, іншої особи він подає разом із зазначеними документами  свій паспорт та документ, що підтверджує його повноваження законного представника.

Читать ещё:  Южноукраїнськ "ДО УВАГИ ГРОМАДСЬКИЙ ОРГАНІЗАЦІЙ!"

Більш детальну інформацію можна отримати в департаменті соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради за адресою: бульвар Цвіточний, б.4, І поверх, кабінет №5, телефон 5-50-03.

Джерело

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *