Поліцейські просять допомогти встановити особу чоловіка, тіло якого знайдено на березі річки у Вознесенському районі

Оперативники продовжують працювати над розкриттям вказаного вбивства. Наразі особа потерпілого поки що не встановлена, тож правоохоронці звертають по допомогу до громадян: якщо ви впізнали за одягом на фото померлого чоловіка та може надати слідству інформацію щодо його особи, або будь-які інші відомості, що можуть допомогти у розслідуванні, звертайтесь до Вознесенського відділу поліції за адресою: вул. Київська, 24, тел. (05134) 3-31-51, до Слідчого управління ГУНП в Миколаївській області за адресою: м. Миколаїв, вул. Спаська, 12, тел. (063)454-44-00, (093)163-40-07.

Нагадаємо, що 5 вересня близько 12:30 на березі річки Південний Буг біля с. Дорошівкана Вознесенського району місцеві жителі знайшли труп невідомого чоловіка із зовнішніми ознаками насильницької смерті.

Під час огляду на тілі померлого експерт виявив травми голови. Чоловік був зв’язаний мотузкою, а до шиї та ніг прив’язане каміння.

За вказаним фактом слідчі проводять розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 115 ККУ «Умисне вбивство». Зараз оперативники вживають заходів задля розшуку причетних до вбивства осіб.

Чоловіку на вигляд приблизно 35-40 років, міцної статури, волосся коротко стрижене із залисинами.

Був одягнений у флісову кофту сірого кольору з написом «FoxRiver», чорні джинсові брюки та кросівки синього кольору з білими смугами та написом «Walk».

Відділ комунікації поліції Миколаївської області

Читать ещё:  В Николаеве наградили лауреатов программы «Горожанин года»-«Человек года». Видео.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *